Amàre Beach Hotel Marbella 4* – Adults Only

8 Zile

Spania, Costa del Sol

Despre hotel

Situat pe malul mării, în centrul orașului vechi din Marbella, acest hotel recomandat doar pentru adulți oferă un centru spa și o piscină în aer liber. Amare Marbella Beach Hotel – Adults Only Recommended oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate și la clubul de pe plajă.

Camerele elegante sunt moderne, spațioase și luminoase. Cele mai multe camere au balcon cu vedere laterală sau directă la mare. Hotelul oferă, de asemenea, camere Exclusive, care includ tratament VIP și acces la The One Lounge, un lounge recomandat numai pentru adulți.

Una dintre atracțiile principale ale hotelului este clubul Amàre, împărțit în 3 zone care îmbină programe de muzică și divertisment la malul mării. În zona Amàre Beach există un restaurant și locuri de plajă, iar zona Amàre Pool are o piscină în aer liber și o terasă la soare. Amàre Lounge este o zonă de relaxare cu bar și cafenea, unde sunt organizate programe de divertisment în timpul serii.

Restaurantul Mare Nostrum oferă preparate internaționale cu influențe mediteraneene. De asemenea, oaspeții pot admira vederea la mare de la barul de pe acoperiș Belvue, specializat în cocktailuri. Restaurantul Messina, distins cu o stea Michelin, oferă un meniu realizat de maestrul bucătar Mauricio Giovanini.

La centrul spa este disponibilă o varietate amplă de tratamente, realizate cu produse Germaine de Capuccini. Pentru sejururi mai lungi de 1 noapte, tariful include 1 circuit de hidroterapie pe sejur pentru fiecare persoană.

Hotelul oferă o varietate de activități pentru adulți în Marbella, inclusiv spectacole cu muzică live, petreceri tematice și altele. La 200 de metri există o stație de încărcare pentru vehicule electrice. De asemenea, toți oaspeții pot face check-in online. Aeroportul din Malaga se află la 52 km, iar hotelul poate organiza un serviciu de transfer privat la cerere, la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 13 - 20.10.2024
 • Pentru alte date de călătorie sau alt aeroport de plecare, vă rugăm să ne contactați
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

 • Transport cu avionul pe ruta OTP - AGP (OTP-AGP, AGP-OTP)
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun
 • Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse

 • Asigurare de calatorie medicala si storno
 • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Amàre Beach Hotel Marbella 4* – Adults Only
De la €1,519
/ Persoană
Perioada
13 - 20.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.