Alexandra Elegance Bridging Generations 5*

8 Zile

Descriere hotel

Alexandra Elegance Bridging Generations se află în Potos și oferă un centru de fitness, o grădină și o terasă la soare cu piscină, precum și mic dejun tip bufet. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 5 stele are vedere la grădină, iar oaspeții pot beneficia de acces la un lounge comun și la un bar. Hotelul oferă o recepție deschisă nonstop, servicii de transfer de la/la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit în toată proprietatea.

Toate camerele hotelului au aer condiționat, birou, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape, baie privată și balcon cu vedere la piscină. Unele unități de la Alexandra Elegance Bridging Generations se bucură de vedere la mare, iar fiecare cameră este dotată cu un aparat de cafea. În toate camerele există frigider.

La proprietate există un restaurant care servește preparate din bucătăria americană, grecească și mediteraneeană. La cerere sunt disponibile preparate vegetariene, fără lactoză și fără gluten.

Alexandra Elegance Bridging Generations oferă cazare de 5 stele, cu o cadă cu hidromasaj și un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și tenis la acest hotel de 5 stele, iar zona este apreciată de amatorii de drumeții și snorkelling.

Punctele de interes din apropierea hotelului includ Potos, plaja Alexandra și plaja Pefkari. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Alexandru cel Mare Kavala, situat la 66 km de Alexandra Elegance Bridging Generations.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 27.05 - 03.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport 
  • taxa de stațiune 
  • asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Alexandra Elegance Bridging Generations 5*
De la €572
/ Persoană
Perioada
27.05 - 03.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.