Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel 5*

8 Zile

Descriere hotel:

Acest complex de lux se află la poalele munților Al Hajar, oferind vedere la Marea Oman. Proprietatea de 5 stele oferă o experiență unică, fiind construită ca un palat. Oaspeții vor fi încântați de arta ospitalității omaneze. Al Bustan Palace, a Ritz-Carlton Hotel se află lângă o plajă privată de 1 kilometru, cea mai lungă din Muscat. Hotelul pune la dispoziție 250 de camere și suite recent renovate. Al Bustan Palace Spa by The Ritz-Carlton oferă o varietate de tratamente spa, 17 camere de tratament spațioase și o zonă pentru membri dedicată exclusiv doamnelor, care include o plajă privată. Toate camerele includ fierbător electric, minibar și TV cu ecran plat. Unele camere au zonă de relaxare separată. Cei mici au acces la Ritz Kids, un program antrenant care le oferă copiilor de toate vârstele posibilitatea de a lua parte la diverse activități pe plajă și în aer liber, inclusiv snorkelling printre recife, tenis de masă, fotbal pe plajă sau ateliere de artizanat. De asemenea, programul îi invită pe copii să descopere regiunea printr-o serie de activități despre cultura și tradițiile locale, precum lecții de tatuare cu henna, ateliere de cultură omaneză, povestiri arăbești sau un tur al hotelului, pentru a-l întâlni pe celebrul cafegiu al palatului.

Al Bustan Palace pune la dispoziție 3 restaurante care servesc o varietate de preparate internaționale. Al Khiran Terrace este un restaurant deschis pe tot parcursul zilei, cu vedere la piscina infinită și la Marea Omanului. Restaurantul elegant Beach Pavilion este situat lângă plajă şi oferă preparate din cele mai proaspete fructe de mare şi pește. Restaurantul premiat China Mood servește mâncăruri din bucătăria chinezească autentică, într-un cadru sofisticat, dar confortabil. Oaspeții se pot relaxa cu un cocktail lângă piscina de la BLU Bar sau cu un ceai aromat unic, dac cu o tentă modernă, la Atrium Tea Lounge. Aeroportul Internaţional Muscat este situat la 45 de minute de mers cu maşina. Centrul orașului Muscat și Palatul Al Alam se află la 20 de minute de mers cu mașina de hotel. Personalul este disponibil non-stop și vă poate aranja închirierea unei mașini. Al Bustan Palace, a Ritz-Carlton Hotel oferă parcare privată gratuită.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 04 - 11.05.2024.
  • Pentru alte date de călătorie sau plecări de pe alte aeroporturi, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Deluxe with Mountain View Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel 5*
De la €991
/ Persoană
Perioada
04 - 11.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.