Akka Antedon Hotel 5*

8 Zile

Descriere hotel

Oferind facilități extinse și unice, special concepute pentru copii, Akka Antedon Hotel – Premium Ultra All Inclusive pune la dispoziție și un mini club, sesiuni de proiecții de filme și o varietate de jocuri. Hotelul are și piscine pentru copii. Personalul de divertisment al hotelului organizează evenimente pentru copii cu teme precum Peter Pan, pirați și petreceri în pijama. Copiii pot participa la diferite activități ecologice, printre care plantarea copacilor și grădinăritul.

Akka Antedon Hotel – Premium Ultra All Inclusive oferă un restaurant special pentru copii și un loc de joacă, iar pentru a menține inspirația copiilor, sunt disponibile activități creative precum origami, cursuri de gătit, ateliere de artizanat și puzzle-uri.

Pentru un plus de confort, se oferă serviciu de babysitting, disponibil la cerere și la un cost suplimentar. De asemenea, se oferă în mod gratuit cadă, pătuț, cărucior, aparat pentru monitorizare audio al bebelușilor și scaun înalt pentru copii. Printre alte facilități pentru copii se numără încălzitor de biberoane și blender pentru prepararea hranei.

Situat pe malul mării, la o scurtă călătorie cu mașina la sud de Antalya, Akka Antedon Hotel – Premium Ultra All Inclusive este un complex de lux, cu o piscină în aer liber în stil lagună, un teren de tenis şi un elegant centru spa şi de fitness.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 06 - 13.09.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Sejururi disponibile cu plecare și de pe alte aeroporturi
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • cazare 7 nopti cu All Inclusive
  • bilet avion charter, cu taxele de aeroport incluse
  • transfer de grup aeroport-hotel-aeroport
  • asistenta turistica la sol

Nu sunt incluse

  • asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Akka Antedon Hotel 5*
De la €1,782
/ Persoană
Perioada
06 - 13.09.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.