Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5*, a Registry Collection Hotel

8 Zile

Descriere hotel

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, a Registry Collection Hotel se găsește în Agia Paraskevi, la 12 minute de mers pe jos de Plaja Ani, și are biciclete gratuite, o piscină în aer liber sezonieră, un centru de fitness și parcare privată gratuită. Această proprietate oferă un club pentru copii, precum și un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Proprietatea pune la dispoziție o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Acest hotel pune la dispoziție camere cu aer condiționat, dulap pentru haine, ibric electric, un frigider, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat și o baie proprie cu bideu. La Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, a Registry Collection Hotel, camerele includ lenjerie de pat și prosoape.

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, a Registry Collection Hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. Zona este populară pentru ciclism, iar acest hotel de 5 stele pune la dispoziție închiriere de mașini.

Plaja Loutra se află la 2,6 km de acest hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 103 km de Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, a Registry Collection Hotel.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 10 - 17.06.2024
  • Pentru alte date de călători, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in cameră dublă Deluxe vedere la mare
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5*, a Registry Collection Hotel
De la €511
/ Persoană
Perioada
10 - 17.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.