Riu Garoe 4*

6 Zile

Descriere hotel

Hotelul Riu Garoe este situat în Puerto de la Cruz, Tenerife, și este locul perfect pentru a te bucura de o vacanță de neuitat, cu serviciile exclusive oferite de RIU Hotels & Resorts. Facilitățile sale extinse, cu grădini uimitoare și toate serviciile oferite, inclusiv WiFi gratuit, vor transforma șederea ta într-o experiență de neuitat.

Acest hotel din Puerto de la Cruz dispune de mai mult de 180 de camere, toate concepute pentru a-ți oferi cele mai bune facilități. În toate acestea, vei găsi aer condiționat, TV prin satelit, halate de baie și un balcon sau terasă, alături de multe alte servicii. Dar, dacă ceea ce îți dorești cel mai mult este să te bucuri de frumosul climat al insulei, cu siguranță vei adora piscina mare și zona cu șezlonguri și umbrele. Mai mult, cei mai tineri membri ai familiei au o piscină pentru copii unde se pot juca și răcori în timpul vacanței.

Hotelul Riu Garoe oferă o gamă excelentă de opțiuni culinare. În restaurant, poți savura mic dejunuri și cine tip bufet cu stații de gătit live care te vor impresiona cu siguranță. În plus, există două baruri, unul dintre ele fiind în zona piscinei, unde servim gustări delicioase, tapas și aperitive.

Distracția în acest hotel din Puerto de la Cruz este garantată. Vacanța ta va fi completă cu oferta noastră de spectacole, muzică live, sporturi precum tenis și mini-golf și sala de sport. Dar, dacă preferi să te relaxezi, poți găsi tot ce ai nevoie la centrul de wellness al Hotelului Riu Garoe: hidro-masaj, tratamente de frumusețe, saună și baie de aburi. Și dacă dorești să organizezi un eveniment în împrejurimi unice, sălile noastre de conferințe sunt perfecte pentru tine.

Insula Tenerife este destinația perfectă pentru a te bucura de o vacanță de neuitat. Plajele sale, zonele naturale precum Parcul Național Teide și satele sale pitorești te vor ajuta să explorezi cultura insulei. Dacă dorești să mergi într-o excursie și ai nevoie de mai multe informații, îți sugerăm să consulți ghidul nostru turistic, unde poți afla despre cele mai importante locuri din Tenerife.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 25 - 30.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii Incluse

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Tenerife - Bucuresti (OTP-TFS, TFS-OTP)
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 5 nopti cu mic dejun

Servicii Neincluse

  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Riu Garoe 4*
De la €1,249
/ Persoană
Perioada
25 - 30.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.