Jannata Resort and Spa 4*

8 Zile

Descriere hotel

Oferind o piscină în aer liber disponibilă pe tot parcursul anului, cu vedere la verdeața din jur, Jannata Resort and Spa oferă cazare de lux în Ubud, la 15 minute de mers cu mașina de Piața și Palatul Ubud. Complexul oferă transfer gratuit la centrul orașului. Este disponibilă o parcare privată gratuită, iar accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Cu multă lumină naturală, fiecare cameră de la acest hotel este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Oaspeții pot găsi o zonă de relaxare în care să se relaxeze după o zi plină în anumite camere. De asemenea, anumite camere au terasă sau balcon și oferă vedere la râu sau la grădină. Dotate cu articole de toaletă gratuite, băile sunt spațioase și sunt dotate cu duș și/sau cadă. Pentru confortul dumneavoastră, veți găsi, de asemenea, halate de baie, papuci și un uscător de păr.

Personalul care vorbește engleză și indoneziană este gata să vă ajute nonstop la recepție. Aceștia pot ajuta oaspeții să organizeze activități populare în zonă, cum ar fi ciclism și drumeții. Hotelul oferă, de asemenea, închiriere de biciclete și mașini. Oaspeții se pot bucura de masaje și tratamente relaxante în timp ce se bucură de priveliștea centrului spa.

Restaurantul Jannata Resort servește preparate din bucătăria occidentală și asiatică. Micul dejun zilnic oferă opțiuni continentale și à la carte.

Jannata Resort and Spa se află la 15 minute de mers cu mașina de Pădurea Maimuțelor din Ubud. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Ngurah Rai, situat la 1,5 ore cu mașina de proprietate.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 24 - 31.01.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Deluxe Suiite
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare de calatorie medicala si storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Jannata Resort and Spa 4*
De la €411
/ Persoană
Perioada
24 - 31.01.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.