Rixos Premium Belek 5* – The Land of Legends Access

8 Zile

Descriere hotel

Situat pe un domeniu de peste 40 de hectare, acest complex de 5 stele din Belek oferă 700 de metri de plajă privată. Proprietatea are un centru spa, o sală de gimnastică şi un centru comercial. Pe durata sejurului, oaspeții beneficiază de intrare specială și de transfer gratuit la parcul tematic The Land of Legends.

Oferind vedere fermecătoare la Marea Mediterană şi la pădurea cu arbori de fistic, toate camerele de la Rixos Premium Belek – Land of Legends Access au decor elegant, cu mobilier modern. Fiecare cameră include TV cu ecran plat cu canale prin satelit și birou. Toate camerele de la Rixos Premium Belek – Land of Legends Access oferă balcon privat, iar unele au terasă cu vedere la piscină și la natură.

Complexul oferă gustări à la carte gratuite la restaurantele gourmet, unde puteți încerca fructe de mare, fripturi şi arome din bucătăria italiană, turcească şi internațională. De asemenea, există 8 baruri care servesc cocktailuri exotice, smoothie-uri sănătoase şi vinuri vechi. Pentru copii, restaurantul Yummy pregătește meniuri speciale pentru masa de prânz.

Anjana Spa asigură o gamă largă de tratamente de lux, iar oaspeții se pot bucura de facilități de relaxare și wellness. Centrul include un hamam otoman tradițional, piscine interioare încălzite, o saună și o sală de fitness. De asemenea, proprietatea organizează spectacole live cu DJ, concerte, petreceri, evenimente şi programe educative pentru copii la Rixy Club. Academia de Sport oferă diverse programe, inclusiv crossfit, spinning, Aqua Bike, Kangoo Power, Jumping Fitness, Tai Chi, Jiu Jitsu şi Paddleboard Yoga.

Aeroportul Antalya este la 35,7 km de proprietate.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 17 - 24.05.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Sejururi disponibile cu plecare și de pe alte aeroporturi
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • bilet avion charter
  • taxe aeroport
  • 7 nopti cazare cu All Inclusive
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
  • asistenta turistica

Nu sunt incluse

  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Rixos Premium Belek 5* – The Land of Legends Access
De la €1,738
/ Persoană
Perioada
17 - 24.05.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.