Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites 4*

8 Zile

Descriere hotel

Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites se află pe o plajă privată în golful Anse Bois de Rose, oferind piscină, 2 restaurante și centru spa. Hotelul este amplasat pe 80 de hectare de grădini tropicale. Camerele și suitele sunt spațioase, oferind aer condiționat, terasă și vedere la Oceanul Indian. Includ, de asemenea, zonă de relaxare, TV prin satelit și minibar. Băile proprii sunt dotate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul The Hibiscus și bar-restaurantul The Mango Terrace servesc mâncăruri creole și internaționale. Barul Coconut oferă băuturi. Centrul spa The Waterfront oferă tratamente și masaje. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, la piscină sau pe șezlonguri la plajă. Hotelul poate organiza excursii pe insulă și expediții de scufundări și de pescuit în ape adânci. Coco de Mer se află la numai 1 km de plaja Anse Takamaka și la 5 km de plaja Grand Anse. Aeroportul din insula Praslin este situat la 8 km de hotel.

Oferta este valabilă, în limita disponibilităților, pentru sejururi de 7 nopți în intervalul 02 – 09.08.2024.

Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.

Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

 

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 24 - 31.01.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Tariful include:

  • 7 nopți cazare în Standard Room
  • mic dejun.

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie/STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites 4*
De la €1,050
/ Persoană
Perioada
24 - 31.01.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.