Shanti Maurice Resort & Spa 5*

8 Zile

Mauritius

Descriere hotel

Situată pe insula Mauritius, această stațiune este înconjurată de recife de corali și munți dramatici. Shanti Maurice – Hotel, Villas & Spa oferă vile și suite luxoase orientate spre ocean, înconjurate de grădini și terase exotice.

Shanti Maurice – Hotel, Villas & Spa oferă suite și vile decorate elegant, cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Toate vilele au piscine private și șezlonguri.

Restaurantul hotelului servește mâncăruri locale preparate cu ingrediente proaspete din ocean, din grădina stațiunii sau din fermele din apropiere. De asemenea, sunt disponibile grătare pe plajă, meniuri wok și mâncăruri pentru diete speciale.

Oaspeții pot alege dintr-o varietate de activități, inclusiv ciclism, Pilates, pescuit și snorkelling. De asemenea, pot vizita centrul spa sau de fitness al complexului.

Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam este la 24 km de Shanti Maurice – Hotel, Villas & Spa și sunt disponibile servicii de închirieri auto. De asemenea, sunt disponibile un birou de turism și parcare privată gratuită.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 17 - 24.01.2025
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • cazare 7 nopți in Junior Suite Oceanview
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Shanti Maurice Resort & Spa 5*
De la €1,435
/ Persoană
Perioada
17 - 24.01.2025
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.