Shangri-La Mactan 5*

8 Zile

Sri Lanka

Descriere hotel

Shangri-La’s Mactan Resort oferă o evadare de lux pe plajă, cu o piscină în aer liber și acces gratuit la internet Wi-Fi și prin cablu în cameră. Pe lângă cele 9 opțiuni de luat masa, găzduiește și CHI – unul dintre cele mai mari spa-uri din Asia.

Shangri-La Mactan, Cebu se află la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Mactan-Cebu. Oaspeții care conduc cu mașina se pot bucura de parcare gratuită.

Amplasate pe 2 aripi separate, camerele spațioase cu aer condiționat au balcoane private cu vedere la Marea Mactan și la grădinile tropicale amenajate. Fiecare cameră este dotată cu un meniu exclusiv de perne, minibar și TV prin cablu/satelit. Camerele de la Ocean Wing beneficiază de o alee/intrare separată și vedere la răsăritul soarelui.

CHI, The Spa oferă un meniu relaxant de masaje și terapii de înfrumusețare, de care oaspeții se pot bucura în vile private spa. Shangri-La oferă, de asemenea, o sală de sport bine echipată și terenuri de tenis, ideale pentru un antrenament revigorant.

Fructe de mare proaspete sunt servite la Cowrie Cove, iar Acqua oferă preparate din bucătăria italiană. Opțiunile alternative de luat masa includ mâncare cantoneză la Tea of ​​​​Spring și bufet internațional la Tides. Cocktail-uri și gustări ușoare sunt disponibile la cele 5 baruri și lounge-uri ale hotelului.

Pentru membrii Cercului de Aur din Shangri-La: atunci când sunt însoțiți de un adult care ia masa, până la 2 copii ai oaspeților înregistrați la hotel, cu vârsta de 6 ani și mai puțin, se pot bucura de mese tip bufet la locurile de luat masa deschise toată ziua, fără costuri suplimentare. . Copiii suplimentari cu vârsta de până la 6 ani și toți copiii cu vârsta peste 6 ani, dar sub 12 ani vor primi o reducere de 50% la prețul bufetului pentru adulți.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 17 - 24.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • 7 nopti cazare in Ocean Wing Premier Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Shangri-La Mactan 5*
De la €871
/ Persoană
Perioada
17 - 24.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.