Sarova Whitesands Beach Resort & Spa 5*

8 Zile

Descriere hotel

Sarova Whitesands Beach Resort & Spa se află în Mombasa, pe una dintre cele mai lungi plaje protejate de Parcul Marin Mombasa. Acesta pune la dispoziție 4 piscine în aer liber, 3 restaurante şi un club de noapte pe plajă.

Fiecare cameră de la Sarova Whitesands are aer condiționat și vedere la ocean, la piscină sau la grădină. De asemenea, camerele sunt prevăzute cu TV prin satelit, minibar şi facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Patul este acoperit cu plasă de țânțari.

Minazi Café servește gustări şi meniu pentru copii, iar Lido Lounge este un restaurant rafinat, care oferă fructe de mare şi fripturi. Cocos Beach Bar are discotecă în aer liber.

Oaspeții se pot bucura de un tratament de înfrumusețare la centrul spa sau se pot antrena în sala de gimnastică. De asemenea, sunt disponibile o serie de sporturi acvatice.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi. Se pot organiza excursii la Fortul Jesus, parcul Mama Ngina Waterfront, centrul vechi, monumentul colților de elefant (Elephant Tusks) şi parcul natural Haller Park Bamburi.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 31.05 - 07.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • cazare 7 nopti in Pool Facing Room
  • demipensiune

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală și storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Sarova Whitesands Beach Resort & Spa 5*
De la €660
/ Persoană
Perioada
31.05 - 07.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.