Samsara Cliff Resort & Spa 3*

8 Zile

Descriere hotel

Amplasat pe 8 acri de grădini tropicale spațioase, acest hotel de tip boutique impresionant de pe malul oceanului este cunoscut pentru priveliștile panoramice uluitoare ale Mării Caraibelor și apusurile spectaculoase, situat în vârful cel mai vestic al Jamaicii. Cocoțată pe stâncile maiestuoase de la capătul de vest din Negril, Samsara oferă acces direct la mare pentru înot relaxat și snorkeling în apele curate, la câțiva pași de camera dvs.

Oferind 70 de dormitoare confortabile, cu aer condiționat, fiecare cu terasă privată și vedere la mare sau la grădină, Samsara a fost inițial adăpostul Contelui Fabio di Pietro, fondatorul hotelului. Hotelul oferă 3 piscine pe malul oceanului, inclusiv o piscină infinită uimitoare cu vedere la mare, precum și cea mai mare terasă la soare pe malul apei din Negril.

Proprietatea are 3 restaurante care servesc preparate din bucătăria internațională și tradițională jamaicană. Negril oferă o gamă largă de activități, cumpărături, divertisment și restaurante. Hotelul oferă serviciu de transfer gratuit de două ori pe zi la proprietatea sa parteneră Legends, aflată la 5 minute de faimoasa plajă cu nisip alb de 11,2 km din Negril. Proprietatea are, de asemenea, un teren de tenis, o sală de jocuri și un centru spa cu vedere la mare, care oferă o gamă largă de masaje și tratamente de wellness.

La Samsara luăm foarte în serios sănătatea oaspeților și a personalului nostru și ne actualizăm continuu protocoalele de siguranță și îmbunătățim proprietatea pentru a îndeplini standardele internaționale. Am implementat cele mai recente măsuri preventive pentru a vă asigura siguranța. Atmosfera liniștită și personalul prietenos de la Samsara vă vor garanta cu siguranță o vacanță de întinerire.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 30.05 - 06.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport 
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Samsara Cliff Resort & Spa 3*
De la €316
/ Persoană
Perioada
30.05 - 06.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.