Pangkor Laut Resort – Small Luxury Hotels of the World 5*

8 Zile

Descriere hotel

Situat pe insula Pangkor, Pangkor Laut Resort – Small Luxury Hotels of the World oferă cazare la mare sau cu vedere la grădinile tropicale. Oferă două piscine în aer liber, iar oaspeții se pot bucura de mese la restaurantul propriu sau pot savura o băutură la bar. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

Fiecare vilă cu aer condiționat de la Pangkor Laut Resort – Small Luxury Hotels of the World are un balcon privat care se deschide spre vedere. Vilele sunt dotate cu TV cu ecran plat, birou și minibar. Baia privată include duș.

Alte facilități ale proprietății includ un centru de fitness, terenuri de squash și tenis. Oaspeții se pot adresa recepției cu program nonstop pentru schimb valutar, aranjamente de excursii, bilete și servicii de concierge. Opțiunile de cumpărături includ magazinul de cadouri Kazbah. Ca alternativă, oaspeții se pot răsfăța cu o varietate de tratamente la centrul spa al proprietății.

Mâncăruri asiatice sunt servite la Uncle Lim’s Kitchen, care are vedere la mare. Restaurantul Fisherman’s Cove oferă fructe de mare proaspete și preparate din bucătăria occidentală, chinezească și italiană.

Complexul este accesibil cu un transfer de 15 minute cu barca cu motor de la Marina Island Jetty. Transferurile programate cu barca sunt disponibile la un cost suplimentar.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 27.05 - 03.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopți cazare în Garden Villa
  • pensiune completa

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Pangkor Laut Resort – Small Luxury Hotels of the World 5*
De la €1,182
/ Persoană
Perioada
27.05 - 03.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.