Memmo Baleeira – Design Hotels 4*

8 Zile

Descriere hotel

Memmo Baleeira oferă cazare cu balcon privat, în zona înverzită din Parcul Natural Costa Vicentina și are o piscină în aer liber, cu vedere superbă la Oceanul Atlantic.

Toate camerele de la Memmo Baleeira oferă articole de toaletă luxoase Memmo și vedere la mare sau la grădină. Unitățile au zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Unele camere au balcon privat.

Oaspeţii se pot relaxa la spa, unde au la dispoziţie o piscină interioară încălzită, baie turcească şi saună. De asemenea, oaspeţii se pot răsfăţa cu diverse masaje.

Baleeira are un restaurant numit Fornaria, care serveşte pizza de casă gustoasă, coaptă în cuptor cu lemne. Fornaria oferă vedere uimitoare la golf.

Centrul istoric din Sagres se află la 200 de metri, iar plajele Tonel şi Martinhal sunt la 5 minute de mers pe jos. Fortăreaţa Sagres este la 5 minute de mers cu maşina.

Hotelul are un club pentru copii. De asemenea, personalul de la Memmo Baleeira poate ajuta oaspeții cu organizarea de diverse activităţi în aer liber, precum surfing, scufundări, ciclism şi golf.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 21 - 28.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Pentru confirmarea tarifului și a disponibilității, vă rugăm să ne contactați.

Servicii incluse

  • cazare 7 nopti in Double Frontal Seaview Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare de calatorie medicala si storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Memmo Baleeira – Design Hotels 4*
De la €366
/ Persoană
Perioada
21 - 28.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.