Mangia’s Brucoli, Sicily, Autograph Collection 5*

8 Zile

Descriere hotel

Oaspeții se pot bucura de soare, mâncare bună şi divertisment, acestea fiind doar câteva dintre caracteristicile unei vacanțe siciliene plăcute. De asemenea, oaspeții cazați la Mangia’s Brucoli, Sicily, Autograph Collection se pot bucura de marea frumoasă şi de siturile arheologice din apropiere.

Mangia’s Brucoli, Sicily, Autograph Collection se află la 2 km de satul cu același nume, între Catania și Siracuza. Proprietatea este înconjurată de un parc mare cu palmieri înalți.

Oaspeții cazați la Mangia’s Brucoli, Sicily, Autograph Collection au la dispoziție facilități sportive, inclusiv tenis, baschet, volei, bocce, ping-pong, gimnastică, tir cu arcul, fotbal, navigație, windsurfing şi canotaj. În plus, sunt disponibile lecții zilnice și turnee.

Copiii cu vârsta între 4 – 7 ani se vor distra la Miniclub, iar cei cu vârsta între 12 – 17 ani sunt așteptați la Junior Club.

Mangia’s Brucoli, Sicily, Autograph Collection oferă cu mândrie preparate autentice şi gustoase. Dimineața, oaspeții pot savura un mic dejun bogat şi variat, tip bufet, cu produse de patiserie, budinci, cereale, iaurt, ouă, brânzeturi, mezeluri, fructe proaspete şi altele. Pentru prânz şi cină, se oferă o gamă variată de aperitive de toate tipurile, legume, preparate calde şi reci, inclusiv paste, carne şi peşte. Regulat se organizează bufete tematice.

La un cost suplimentar, sunt disponibile servicii de hostess, excursii, închirieri auto, un bazar, asistență medicală și un boutique.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 11 - 18.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in Standard King Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Mangia’s Brucoli, Sicily, Autograph Collection 5*
De la €579
/ Persoană
Perioada
11 - 18.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.