Luna de miere in Seychelles – Constance Lemuria 5*

8 Zile

Descriere hotel

Oferind o piscină pe 3 niveluri şi suite şi vile spaţioase, complexul Constance Lemuria include un centru spa înconjurat de o grădină luxuriantă şi 4 restaurante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie 5 baruri şi acces gratuit la internet WiFi. Toate unităţile dotate cu aer condiţionat ale complexului Constance Lemuria sunt amenajate cu mobilier din lemn, iar unele au acoperiş din stuf. Fiecare include o baie privată cu cadă şi uscător de păr. Camerele sunt prevăzute cu seif, TV prin satelit cu DVD player şi telefon. Restaurantele oferă o varietate de preparate locale şi internaţionale, sub formă de bufet şi à la carte. Fiecare bar asigură o atmosferă diferită, iar oaspeţii pot asista la programele de divertisment din timpul zilei sau se pot relaxa după cină. Centrul spa al complexului Constance oferă o varietate de masaje şi tratamente pentru relaxare, fiind înconjurat de bambuşi şi palmieri. Facilităţile sportive includ un teren de golf cu 18 găuri, 2 terenuri de tenis, excursii de snorkelling şi windsurfing. Constance Lemuria se află la 5 minute de mers cu maşina de aeroportul insulei Praslin.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 27.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Itinerary

Ziua 1 :

Servicii incluse

  • Cazare 7 nopti in JuniorSuite,
  • Mic dejun
  • Pachet Luna de Miere: oaspeții aflati in luna de miere primesc fructe și dulciuri locale la sosire, o geantă de plajă, un pareo, un tricou polo, o sticlă mică de vin spumant și o ceremonie romantică de scăldat. În plus, veți primi un credit de stațiune de 50 EUR per cameră/noapte în perioada 01.05.-16.07.23 pentru mâncare și băuturi, tratamente spa (nerambursabil și nu poate fi combinat cu un upgrade de catering). Valabil până la 12 luni după casatorie. Nu poate fi combinat cu beneficiile de economisire pe parcursul anului. La sosirea la hotel trebuie prezentată o copie a certificatului de căsătorie.
  • *Notă importantă: Aceste condiții pentru lunile de miere și aniversările de nuntă se aplică și cuplurilor de același sex.

Nu sunt incluse

  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Luna de miere in Seychelles – Constance Lemuria 5*
De la €1,841
/ Persoană
Perioada
20 - 27.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.