La Casa Que Canta Hotel *

8 Zile

Descriere hotel

Acest hotel intim, situat pe malul oceanului, are vedere impresionantă la golful Zihuatanejo de pe terasele sale spațioase și de la piscina infinită. Oferă un centru de fitness, iar camerele sale impresionante au balcon și acces gratuit la internet.

La Casa Que Canta are o piscină cu apă sărată pe malul oceanului, înconjurată de formațiuni de rocă naturale. Pe terasa cu vedere la golf există şezlonguri, iar servicii de masaj sunt disponibile.

Camerele hotelului La Casa Que Canta au decor tradițional mexican, mobilier lucrat manual și pardoseală din gresie. Toate au baie privată și vedere frumoasă la mare.

Restaurantul premiat al hotelului servește mâncare tradițională mexicană și este specializat în fructe de mare. Există, de asemenea, un bar cu terasă şi vedere panoramică la ocean, unde vă puteți bucura de o băutură.

La Casa Que Canta se află deasupra plajei La Ropa, la 5 minute de Zihuatanejo, un sat liniştit de pescari. Aeroportul Ixtapa/Zihuatanejo este la 20 de minute cu mașina.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 25.11 - 02.12.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii Incluse

  • cazare 7 nopti in Oceanfront Terrace Room (fara masa)

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
  • taxa guvernamentala la iesirea din tara

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

La Casa Que Canta Hotel *
De la €1,715
/ Persoană
Perioada
25.11 - 02.12.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.