Half Moon Jamaica 5*

8 Zile

Descriere hotel

Acest complex de 400 de acri are 3,2 km de plajă privată cu nisip alb la Marea Caraibelor. Are 7 restaurante și 5 baruri.

Half Moon Resort include un teren de golf cu 18 găuri și un centru spa de 68.000 de metri pătrați, disponibil la un cost suplimentar. Iubitorii de sport se vor bucura de baschet, volei, 4 terenuri de squash și 11 terenuri de tenis. De asemenea, hotelul are un centru de echitație și un centru de fitness. Pentru siguranța și confortul oaspeților, în apropiere de Half Moon Resort se află un centru medical deschis nonstop.

Half Moon Resort are 3 restaurante cu preparate variate, inclusiv italiană și jamaicană. Terasa Seagrape oferă mese în aer liber. Barul de la piscină Hibiscus oferă posibilitatea de a savura o băutură fără a părăsi piscină.

Camerele, apartamentele sau vilele de la Half Moon au toate minibaruri și cutii de valori și WiFi gratuit.

Montego Bay și viața de noapte și magazinele sale sunt la 15 minute de mers pe jos de Half Moon Resort. Aeroportul Internațional Sangster este la 10 minute de mers cu mașina.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 30.05 - 06.06.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • demipensiune

Nu sunt incluse

  • transport 
  • asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Half Moon Jamaica 5*
De la €2,742
/ Persoană
Perioada
30.05 - 06.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.