Danai Beach Resort & Villas 5*

8 Zile

Grecia, Halkidiki

Despre hotel

Danai Beach Resort & Villas, o proprietate de 5 stele situată deasupra plajei de nisip Nikiti din Halkidiki și înconjurată de vegetație luxuriantă, oferă vedere la Marea Egee. Are o plajă privată, 3 restaurante gourmet pe malul mării și un spa holistic.

Camerele sunt luxoase și includ WiFi gratuit, flori proaspete și băi de marmură, cu articole de toaletă Bulgari. Toate camerele sunt prevăzute cu balcon mobilat, iar unele sunt amenajate cu piscine private cu următoarele caracteristici:
– complex de lux de familie;
– 3 restaurante, 1 restaurant gourmet și cea mai mare colecție de vinuri din Grecia;
– plajă privată cu paturi de zi și cabane de plajă;
– spa holistic;
– club al copiilor;
– vile private;
– grădini luxuriante;
– iaht privat The Bird.

Restaurantul în aer liber Squirrel este ideal pentru mese romantice lângă mare, iar Andromeda pregătește mâncăruri creative. La Seahorse Grill, amplasat pe plajă, puteți să savurați pește și specialități grecești. Pe plajă, oaspeții se pot relaxa pe canapelele barului Seaside, care servește cocktailuri. Centrul de wellness furnizează servicii de masaj relaxante lângă piscină, precum și tratamente de înfrumusețare.

De asemenea, există un teren de tenis iluminat și facilități de sporturi nautice. Stațiunea Nikiti se află la mai puțin de 30 de minute cu mașina de situl antic Toroni și stațiunea animată Neos Marmaras. Danai Beach Resort asigură parcare privată gratuită. Vă rugăm să rețineți că sunt disponibile doar suite (și vile). Fiecare unitate de cazare este proiectată individual de proprietar.

La această proprietate, care mai presus de toate este romantică și foarte dedicată oaspeților, se efectuează renovări frecvente în timpul vacanței de iarnă. Se oferă îngrijire individuală și personalizată.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 10 - 17.05.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 7 nopti cazare in JDeluxe Junior Suite
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie / STORNO

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Danai Beach Resort & Villas 5*
De la €1,996
/ Persoană
Perioada
10 - 17.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.