CITY BREAK LA BARCELONA – Occidental Atenea Mar hotel (adults only)

4 Zile

Descriere hotel

Situat la 150 de metri de plaja Nova Mar Bella din Barcelona, ​​Occidental Atenea Mar – Adults Only are saună, sală de sport și zonă cu WiFi gratuit.

Toate camerele au aer condiționat și TV cu canale internaționale prin satelit. Hotelul are o terasă cu vedere la mare și o piscină infinită sezonieră, cu zone de relaxare și paturi cu hidromasaj.

Oaspeții pot închiria paturi balineze și șezlonguri. De asemenea, există un snack bar sezonier, deschis din iunie până în septembrie. Occidental Atenea Mar – Adults Only oferă camere luminoase și practice, multe dintre ele având vedere la oraș sau la mare. Acestea includ minibar, seif gratuit și baie privată cu articole de toaletă.

Restaurantul Canela al hotelului servește mâncăruri mediteraneene à la carte, iar în fiecare dimineață este disponibil un mic dejun tip bufet variat. Pe promenada de la malul mării, aflată în apropiere, există numeroase baruri și restaurante.

Chiar lângă Occidental Atenea Mar – Adults Only opresc autobuze care circulă periodic spre centrul orașului Barcelona, iar stația de metrou Poble Nou este la 10 minute de mers pe jos. Centrul de conferințe CCIB și centrul comercial Diagonal Mar sunt situate la doar 1 km de hotel.

Oferta este valabilă, în limita disponibilităților, pentru sejur de 3 nopți în perioada 15-18.09.2023.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 18 - 21.04.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

  • 3 nopți cazare în Superior Room KingBed
  • mic dejun

Nu sunt incluse

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie și asigurare storno

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

CITY BREAK LA BARCELONA – Occidental Atenea Mar hotel (adults only)
De la €222
/ Persoană
Perioada
18 - 21.04.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.