Circuit și Sejur Coasta Amalfitana

8 Zile

Detalii despre excursie

Tururile pe Coasta Amalfi combină cele mai importante atractii ale Italiei într-o călătorie unică. Drumurile de coastă înguste, cu vederi fantastice asupra mării turcoaz, vă duc  până la satele italiene în culori pastelate care se întind de-a lungul stâncilor. Frumoase biserici vechi de secole precum Catedrala Amalfi și grădinile pitorești de la Villa Cimbrone conferă acestei zone, numită Costiera Amalfitana de italieni, un farmec incomparabil.

Secțiunea de coastă din Golful Napoli este acum un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și este una dintre cele mai frumoase destinații de călătorie din Italia.

Condiții ofertă

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 12 - 19.05.2024
 • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității
 • Grup minim de participanti: 25 de persoane
 • Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana

Itinerariu

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Napoli. Transfer hotel și cazare în zona Sorrento.

Mic dejun. Excursie la Amalfi, cel mai mare oraș de pe coastă și totodată cel care-i dă numele, renumit pentru Catedrala Sf. Andrei, Domul din Amalfi, străduțele înguste pline de magazine și popularele preparate locale. Vizită la Ravello, unul dintre cele mai romantice și rafinate orașe din sudul Italiei. Aici pot fi observate Villa Rufolo și Villa Cimbrione, renumite pentru grădinile luxuriante și priveliști care îți taie respirația.

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională în insula Capri, unul dintre cele mai căutate locuri turistice din lume. Obiective turisice de vizitat în Capri: Piazzetta, Anacapri, Biserica San Constanzo, Palatul lui Tiberius, Marina Grande, Grădinile lui Augustus și Grotta Azzuro.

Mic dejun. Excursie la Sorrento, un superb oraș așezat în vârful unor stânci albe, foarte abrupte, ce oferă o priveliște spectaculoasă asupra Golfului Napolitan. Vizită panoramica la Positano, un vechi sat pescăresc amplasat la poalele munților Lattari, renumit datorită coloritului pastelat al caselor dispuse pe diagonală și a străduțelor pitorești. Preparate locale recomandate: înghețata de lămâie și limoncello.

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională la unul dintre cei cunoscuti vulcani din lume - Vezuviu, renumit in special pentru eruptia din anul 79 d. Hr., cand a ingropat două orașe antice, Pompei și Herculaneum. Obiective turistice în Pompei: Forumul, Via dei Sepolcri, Anfiteatro romano, Casa Fugarilor.

Mic dejun. Excursie la Napoli, cel mai emblematic oras din sudul Italiei. Vizită a centrului istoric, unul dintre cele mai mari din lume, și a celor mai importante monumente ale orașului.

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională la palatul Caserta. Vizită la Reggia Caserta, grandiosul palat construit în sec. al XIII-lea, renumit pentru fântânile sale și cascada din capătul grădinilor luxuriante.

Mic dejun. Transfer către aeroport, pentru cursa cu destinația București.

Servicii Incluse

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Napoli - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Cazare 7 Nopti cu Demipensiune
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului

Nu sunt incluse

 • Intrari la obiectivele turistice
 • Taxe de oras (se achita direct la hotel)
 • Insula Capri - 90 Euro/ adult si 80 euro / copil
 • Vezuviu si Pompei - 75 Euro/ adult si 65 euro / copil
 • Palatul Caserta - 75 Euro/ adult si 65 euro / copil
 • Pachet 3 excursii optionale - 215 euro / persoana ( pachetul se rezerva doar in agentie)

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Circuit și Sejur Coasta Amalfitana
De la €840
/ Persoană
Perioada
12 - 19.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Alte oferte

790 Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.