Circuit și Safari Africa de Sud, Africa De Sud (9 nopti)

10 Zile

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Un tur al Africii de Sud este o sărbătoare pentru toate simțurile: piețele și orașele sunt vesele, colorate și pline de viață. În schimb, peisajele uluitoare ale Africii de Sud vă invită să vă bucurați de liniștea minunată. Africa de Sud este atât de incredibil de frumoasă și diversă, încât este greu să te decizi ce vrei să vezi mai întâi – și de ce trebuie să te descurci din cauza constrângerilor de timp. Dacă doriți să experimentați cei cinci mari din Parcul Național Kruger, cu siguranță ar trebui să vizitați Johannesburg. Cel mai mare oraș din Africa de Sud nu este doar punctul de plecare ideal pentru un safari, ci oferă și o atracție cu totul specială: în complexul Market Theatre cu galeriile, teatrele și restaurantele sale poți experimenta Africa de Sud în mod autentic și de aproape. Johannesburg are, de asemenea, unele dintre cele mai bune muzee din țară. The Garden Route este turneul clasic din Africa de Sud. Începeți din Cape Town și continuați spre Capul Bunei Speranțe, în vârful sudic al Africii de Sud. Stânci legendare și priveliști fantastice vă așteaptă aici. De aici continuăm spre Stellenbosch, Hermanus și Capul Agulhas. Stellenbosch este centrul producției de vin din Africa de Sud. Hermanus este o destinație populară pentru observarea balenelor; Capul Agulhas este locul unde Oceanele Atlantic și Indian se întâlnesc în cel mai sudic punct al continentului african. Ultimul punct al călătoriei este Port Elizabeth.

Condiții ofertă:

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 08 - 18.06.2024
 • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității
 • Intrarea în Republica Africa de Sud este permisă cu pașaportul valabil pentru o perioadă de 6 luni.
 • Cetăţenii români au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul acestui stat.
 • Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Itinerariu

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Johannesburg. Sosire pe aeroportul din Johannesburg. Tansfer și cazare la hotel în zona Pretoria/Centurion.

Mic dejun. Plecare spre Graskop, strabatand Panorama Route. Pe drum, se vizitează Canionul Râului Blyde, una dintre cele mai importante atracții turistice din Africa de Sud. Oprire la „Fereastra lui Dumnezeu", punct strategic de unde se poate admira panorama tipic africană. Seara, cazare la hotel în zona Graskop.

Mic dejun. Transfer spre regiunea Kruger. Safari în impresionantul Parc Național Kruger pentru a descoperi fauna africană din confortul autocarului. Seara, cazare la hotel în zona Parcului Național Kruger.

Ziua 4 :
Kruger

Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru relaxare sau plimbări pe cont propriu. Opțional, excursie în Parcului Național Kruger cu jeep-ul*. Cea mai populară atracție turistică este denumită simbolic „Big five”: leul, elefantul, leopardul, rinocerul și bivolul african. Seara, cazare la hotel în zona Parcului Național Kruger.

Mic dejun. Plecare spre Johannesburg. Tur de oraș panoramic in zona administrativă din Pretoria, apoi tur panoramic in Johannesburg, ce include principalele obiective turistice: Carlton Centre, Podul Nelson Mandela, Telkom Tower, Constitution Hill și Piața Gandhi. Seara, cazare la hotel în zona Johannesburg

Mic dejun. Transfer spre aeroport pentru zbor intern către Port Elizabeth. Tur panoramic de oraș, ce include Strada Donkin, Cladirea Primariei (exterior) si Plaja Humewood. Seara,cazare la hotel în zona Port Elizabeth.

Mic dejun. Dimineața transfer spre Wilderness. Timp liber la dispoziție sau, optional*, tur de oraș în Knysna și plimbare cu barca în lagună, apoi vizita la Big Tree in Parcul National Tsitsikamma. Seara, cazare la hotel în zona Wilderness.

Mic dejun. Plecare spre Cape Town pe faimosul drum Garden Route. După amiază, tur de oraș care include vizită la Grădina Companiei, Muzeul Sud-African și vizita cu telecabina la punctul panoramic din Parcul Național „Table Mountain” (vizita se realizeaza doar in condiții meteo favorabile, contra cost). Seara,cazare la hotel în zona Cape Town.

Ziua 9 :
Cape Town

Mic dejun, Timp liber sau excursie opțională la Capul Bunei Speranțe, cea mai sudică parte a țărmului sud –african*. Călătorie de-a lungul coastei pe drumul Chapman’s Peak, renumit pentru priveliștile spectaculoase și cadrele fantastice. Oprire la Boulders Beach pentru poze. Seara, cazare la hotel în Cape Town.

Transfer la aeroportul din Cape Town pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București Otopeni.

Servicii incluse:

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Johannesburg / Cape Town - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Cazare 9 Nopti in hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun
 • Transport cu avionul pe ruta interna Johannesburg - Port Elisabeth
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Johannesburg / Cape Town - Bucuresti

Nu sunt incluse:

 • Taxa de viză
 • Asigurare medicala de călătorie si asigurare storno
 • Pachet 3 excursii opționale - 345 euro / persoană
 • Supliment demipensiune - 335 euro/ persoană

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Circuit și Safari Africa de Sud, Africa De Sud (9 nopti)
De la €2,499
/ Persoană
Perioada
08.06 - 18.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.