Circuit Bella Italia – Milano, Venetia, Florenta, Pisa, Roma, Napoli

8 Zile

Italia, Coasta Amalfi

Despre hotel

Într-un circuit prin Italia puteți descoperi peisaje fantastice și orașe fermecătoare din Trentino-Tirol de Sud prin Lazio și Abruzzo, în inima țării, până în Calabria la vârful cizmei. Nu contează dacă ești într-un tur clasic cu autobuzul sau cu propria ta mașină – în Bella Italia ai o gamă largă de opțiuni.

Experimentați Roma istorică pe urmele vechii puteri mondiale și lăsați-vă impresionat de cele mai recente tendințe de modă din Milano și lăsați-vă vrăjiți de atitudinea față de viață și de bucătăria italiană: toate acestea și multe altele vă așteaptă în Italia.

Condiții ofertă

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 20 - 27.05.2024
 • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Itinerary

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Milano. Tur de oraș în Milano, capitala economică a Italiei. Se vizitează Scala din Milano, una dintre cele mai impunătoare săli de operă din lume și centrul comercial, Galleria Vittorio Emanuele. Seara, cazare la hotel în zona Parma – Salsomaggiore Terme.

Mic dejun. Plecare spre Pisa, prin zona Munților Apenini și Riviera Italiană. Se vizitează Piața Miracolelor și Turnul înclinat din Pisa, încadrat în cele 7 minuni ale lumii. Seara, cazare la hotel în stațiunea balneară Montecatini Terme din regiunea Montecatini Terme.

Ziua 3 :
Florența*

Mic dejun. Plecare spre capitala Toscanei, Florența, orașul iubirii. Timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional, tur pietonal cu ghidul, care include cele mai importante obiective turistice ale orașului: Catedrala din Florența, Galeriile Uffizi, Podul Vechi, Piazza Signorina și Bazilica Santa Croce*. Seara, cazare la hotel în zona Fiuggi Terme.

Mic dejun.Plecare spre Napoli, orașul în care s-a inventat pizza. Timp liber pentru a degusta specialitățile locale și pentru a observa stilul de viață al localnicilor. După-amiaza, excursie opțională la Pompei, orașul antic acoperit de lavă în urma erupției vulcanului Vezuviu în anul 79*. Seara, cazare la hotel în zona Fiuggi Terme.

Ziua 5 :
Roma*

Mic dejun.Plecare spre Roma, capitala Italiei și unul dintre cele mai încărcate de istorie orașe din Europa. Timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional tur de oraș, care include cele mai importante atracții turistice: Vaticanul, Bazilica Sf. Petru, Coloseumul, Forumul Roman și Piazza di Spagna. Timp liber pentru cumpărături. Seara, cazare la hotel în zona Chinciano Terme.

Ziua 6 :
Verona

Mic dejun. Plecare spre Verona, orașul lui Romeo & Julieta, prin Câmpia Padului și emblematica zonă a Bolognei. Atracțiile orașului sunt: Arena din Verona, un amfiteatru roman faimos pentru spectacolele și concertele de operă, Casa și balconul Julietei și Castelvecchio. Seara, cazare la hotel în zona Verona.

Ziua 7 :
Veneția*

Mic dejun. Plecare spre Veneția, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local. Atracții: Piazza San Marco, Puntea Suspinelor, San Giorgio Maggiore, Palatul Ca’ d’Oro și Santa Maria della Salute. Seara, cazare la hotel în zona Verona.

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Rimini pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Servicii incluse

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Milano - Bucuresti
 • Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3* cu mic dejun
 • Taxe de aeroport
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Milano - Bucuresti

Nu sunt incluse

 • Asigurare medicala/ storno, taxe de oras/ statiune
 • Intrarile la obiectvele turistice
 • Taxe de oras (se achita la receptie hotelului)
 • Pachet 4 excursii optionale - 259euro / persoana
 • Pachet 4 excursii + demipensiune (7 cine): 398 Euro/ persoană
 • Supliment demipensiune (7 cine): 139 Euro/ persoană

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Circuit Bella Italia – Milano, Venetia, Florenta, Pisa, Roma, Napoli
De la €779
/ Persoană
Perioada
20 - 27.05.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Alte oferte

790 Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.