Byblos Art Hotel Villa Amistà 5*

4 Zile

Descriere hotel:

Acest hotel de design, înconjurat de fântânile și grădinile cu flori din regiunea viticolă Valpolicella pune la dispoziție camere luxoase, un centru spa prestigios și un restaurant gourmet. Lacul Garda se află la 20 km.

Fiecare cameră este amenajată diferit, cu opere de artă originale. Toate camerele au aer condiționat, TV prin satelit și baie mare cu finisaje din marmură. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.

Restaurantul Amistà, distins cu o stea Michelin în 2021, folosește produse locale reinterpretate în cheie modernă de bucătarul Mattia Bianchi. Meniurile gourmet de degustare au fost create pentru a pune în valoare bucătăria locală, folosind ingrediente de cea mai bună calitate, o parte dintre acestea provenind chiar din grădina proprietății.

Centrul de wellness Espace Byblos oferă peste 30 de tratamente de înfrumusețare și de sănătate. Acesta oferă saună, cadă cu hidromasaj și baie turcească. Există și piscină în aer liber.

Hotelul Byblos Art Villa Amistà oferă parcare gratuită și un serviciu de transfer gratuit de la/la centrul istoric și amfiteatrul din Verona, situate la 13 km.

Condiții ofertă

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 17 - 20.10.2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse:

  • 3 nopti cazare in Superior Double Room
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicala de calatorie

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Byblos Art Hotel Villa Amistà 5*
De la €330
/ Persoană
Perioada
17 - 20.10.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.