Bubble Lodge Ile aux Cerfs Island 5*

8 Zile

Descriere hotel:

Amplasat pe pitorescul „Golf Club” al Ile aux Cerfs, Bubble Lodge Ile aux Cerfs, ecologic, oferă oaspeților o experiență unică în mijlocul împrejurimilor luxuriante. Oaspeții de la Bubble Lodge au acces la o plajă privată și la terenul de golf cu 18 găuri Ile aux Cerfs, proiectat de Bernhard Langer.

Completate cu o grădină amenajată privată, aceste suite cu design unic, transparent în stil bule, oferă vederi pitorești, iar noaptea oaspeții pot privi cerul luminat de stelele din confortul lounge-ului lor. Decorate în nuanțe pământii, aceste suite de lux au pat queen-size, aer condiționat, minibar și baie privată. Este disponibilă o canapea extensibilă, potrivită pentru 2 copii sub 12 ani, la un cost suplimentar.

Un mic dejun complet delicios este servit zilnic la restaurantul clubului de golf, unde oaspeții se pot bucura de o cină gourmet intimă. Proprietatea are 2 majordom la fața locului, care oferă oaspeților servicii personalizate în timpul șederii lor la Bubble Lodge Ile aux Cerfs.

În tarif este inclusă o lecție de golf de inițiere de 1 oră SAU taxele de verde pentru o rundă de golf la clubul de golf Ile aux Cerfs.

Bubble Lodge Ile aux Cerfs oferă transferuri gratuite dus-întors cu barca de la debarcaderul Pointe Maurice zilnic între orele 08:00 și 18:00. Pentru sosirile în afara acestor ore, trebuie să faceți aranjamente în avans direct cu proprietatea.

Condiții ofertă:

  • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 11 - 18.11 2024
  • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați.
  • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări. Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.

Tariful include:

Tariful include:

  • 7 nopti cazare în BUBBLE Banyan Tree
  • demipensiune

Nu sunt incluse:

  • transport
  • asigurare medicală de călătorie

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Bubble Lodge Ile aux Cerfs Island 5*
De la €1,741
/ Persoană
Perioada
11 - 18.11 2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.