Adriatiq Hotel Faraon 3*

8 Zile

Dubrovnik Riviera

Descriere hotel

Descoperiți Trpanj, golfulețele sale ascunse, plajele romantice şi natura neatinsă.

Localitatea se află pe peninsula Pelješac şi se bucură de o climă mediteraneană excelentă, fiind mediul perfect pentru obținerea unor vinuri de calitate superioară. Este cunoscută și pentru salina care a aprovizionat multe zone timp de secole, inclusiv faimoasa Republică Dubrovnik. Pe această frumoasă peninsulă veți fi însoțiți de maiestuosul Zid Ston, un fost zid de apărare – al treilea simbol al peninsulei Pelješac.
Aici veți putea admira natura în forma sa primordială.
Puteți ajunge în Trpanj pe drumul lui Napoleon, care vă poate spune o poveste prin oferta sa gastronomică şi oenologică, pe care acesta și-a lăsat amprenta. Puteți ajunge și pe mare, în minunatul port Trpanj, în fața căruia vă așteaptă Doamna Mării. Este un loc de unde generații de marinari au pornit în lumea largă, zonă în care pescarii şi fermierii au trăit din vremuri imemoriale, dar reprezintă și o adevărată oază turistică.

Acest sejur idilic va fi nesfârșit, deoarece nu puteți rata o vizită la golfurile ascunse Divna şi Duba din Pelješac, la Orebić, de unde puteți călători spre Korčula, locul de naștere al aventurierului Marco Polo. Din Pelješac puteți călători cu vaporașul spre insula Mljet a lui Ulise şi spre orașul Sućuraj de pe insula Hvar, cea mai însorită insulă croată.
Pe pantele abrupte ale peninsulei puteți vizita Drumul Vinului Pelješac, unde se maturează varietățile de vin Dingača, Plavac mali şi Postup.

Oaspeții se vor reîntoarce întotdeauna la Hotelul Faraon, situat chiar lângă plajă. Lăsați-vă simțurile să se bucure de priveliștea fermecătoare, de aromele minunate şi de sunetul relaxant al apelor mării.
Luați o pauză de la agitația orașului, gustați cele mai bune vinuri croate şi savurați specialități gastronomice la tavernele din Trpanj.
Vacanța din Trpanj vă va oferi o experiență de neuitat şi veți fi încântați să vă întoarceți în fiecare an.

Condiții ofertă

 • Tariful afișat este valabil pentru sejur în perioada 11 - 18.06.2024
 • Pentru alte date de călătorie, vă rugăm să ne contactați
 • Tariful este valabil la data postării ofertei și poate suferi modificări Contactați-ne pentru confirmarea tarifului și a disponibilității

Servicii incluse

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti (OTP) - Dubrovnik (DBV), Dubrovnik (DBV) - Bucuresti (OTP)
 • Zbor Dus: *Miles Accrual *1 carry-on bag up to 8kg/18lbs *1 checked bag up to 23kg/50lbs *Seat reservation *Rebooking Allowed *Snacks & Drinks for a charge *Warning: all services may not be delivered as the requested itinerary may include flights operated by our partner airlines
 • Zbor Intors: *Miles Accrual *1 carry-on bag up to 8kg/18lbs *1 checked bag up to 23kg/50lbs *Seat reservation *Rebooking Allowed *Snacks & Drinks for a charge *Warning: all services may not be delivered as the requested itinerary may include flights operated by our partner airlines
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun
 • Asistenta turistica

Nu sunt incluse

 • Asigurare de calatorie medicala si storno
 • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului

Poți trimite cererea ta folosind acest formular.

Adriatiq Hotel Faraon 3*
De la €929
/ Persoană
Perioada
11 - 18.06.2024
Ofertă valabilă la momentul postării. Vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea tarifului și a disponibilității.